VIZUELL AS har i over 20 år vært markedsledende innen formidling og salg av kvalitetsprodukter til Unibind og TheMagicTouch. Med god erfaring i markedet og unike produktløsninger ønsker vi nå og tilby våre kunder ferdiggjøring. Vår maskinpark er stor. Vi har utstyr for print, innbinding, fullfarge trykk, print og cut, vinylkuttere, transferpapir, sublimeringstrykk, digitale folieprintere, foliepreg mm.

Dvs. at vi kan printer og binde inn og lage deres ferdige innbindingsmapper og bøker. Vi har mye utstyr hva gjelder fullfargetrykk overføring på nær sagt det meste av produkter. Vi arbeider tett med våre kunder og bestreber høy servicegrad i form av punktlighet. Tett og god kontakt er viktig i prosessen slik at kunden blir trygg på resultatet.
Vi har åpnet dekorativ.no for personlig trykk på produkter. Eksempler på produkter dere finner på dekorativ.no er bilder/ HD plater i aluminium, notatbøker logo og/eller navn, unike personlige kopper med ønsket design trykk og midlertidige tatoveringer til kropp.

Har dere behov for produkter utover dette spør oss gjerne. Alt er mulig. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat på Tlf 32 16 16 20 eller send oss en mail@vizuell.no. Du kan også sende oss en raskt melding i kontakskjema nedenfor.

Kontaktskjema