Kopper

LIMITED EDITION EMALJEKOPPER

Bestill emaljekopper med sjarmerende Dekorativ design. Dette er den perfekte julegaven. Bestill emaljekopper med kun mønster eller sett inn hotellnavn, hyttenavn, stedsnavn, variable familienavn eller bestemor og bestefar i mønsteret. Vi anbefaler håndvask på metallproduktene for lengre levetid. Emaljekoppene passer perfekt i båten, på hytta og i tursekken. Vi benytter blekkbasert trykk teknikk. Trykket går inn i belegget på koppene og er beskyttet mot slitasje og falming. Dette er en kopp dere blir glad i og bringer frem gode minner.

Les mer

EMALJEKOPP

La dere inspirere. Vi leverer et stort antall variable sjarmerende emaljekopper med deres ønsker for trykk. Vi kan trykke logo, grafikk, kunst, tekst og bilder på deres kopper. Vi teller ikke farger i trykk. Kost er lik uansett antall farger. Dette er den optimale gaveartikkelen. Perfekt til hytte, båtliv, tur og friluft. Koppene kan også trykkes med personlige høytidsmotiv til jul og påske. Slik får dere personlige kopper som man blir så glad i. Vi trykker koppene i Norge og har raske leveringsrutiner.

Les mer

KARABINKOPP

Markedets morsomste kopp. Bestill den perfekte karabinkoppen i dag. Dette er koppen til friluft og arrangementer. Vi trykker koppene med fullfargetrykk. Pga. sølvbakgrunn vil fargene fremstå med litt glans og glimmer. Sort trykk vil fremkomme korrekt på en sølvkopp. Koppene kan trykkes med bilde og kunst, eller grafikk, tekst, navn og logo. Dette er koppen man behøver i tursekken eller som festet på beltet. Vær beredt med en karabinkopp. Også perfekt som suvenir.

Les mer

PORSELENSKOPP

Se vårt store utvalg av porselenskopper. Her kan man velge mellom retro kopper eller rette stilrene kopper som passer både til kontoret og i cafeen. Vi trykker koppene med fullfarge motiv, tekst, logo, grafikk og kunst. Alt er mulig. Vi har kopper for enhver anledning. Vi bestreber raske leveringsrutiner og all produksjon skjer i Norge. Porselenskoppene tåler mye bruk og vask i maskin. Trykket vil ikke forringes. Det vil fremstå med glød og kontraster. Alle våre utvalgte kopper er av høy kvalitet.

porselen kopper sublimering
Les mer

KAFFEBEGER

Vi trykker deres kaffebeger med kundelogo, tekst, grafikk, foto, kunst eller bilder. Slik blir koppen personlig. Vi teller ikke farger i trykk. Uansett ønsket motiv er prisen lik. Koppene holder meget godt på varmen, men er også perfekt til kalde drikker og sport. Denne koppen passer perfekt i hånden på vei til jobb eller i kopp holderen i bilen. Koppene er rette og elegante. Begeret ivaretar ca. 3dl med drikke. Kaffebegeret er en perfekt gaveartikkel, profileringsartikkel eller salgsvare i butikk og til dugnadssalg. Et delikat kaffebeger er noe alle behøver. Kaffen smaker ekstra godt når man kan drikke den av en praktisk og delikat kopp. Vi har raske leveringsrutiner og all trykk produksjon skjer i Norge.

Les mer

ØLKRUS

Vi trykker personlige ølkrus. Bestill ølkrus til deres arrangementer og skap den unike stemningen. Alle ølkrus tåler selvsagt oppvaskmaskin. Motivet vil ikke forringes da trykket ligger beskyttet mot ytre påvirkninger. Antall farger, graderinger eller høyopppløselige bilder er ingen hindring i trykk. Her kan man få sine unike ølkrus til oktober festen og andre festiviteter. Bestill deres helt unike ølkrus med julemotiv. Også perfekt med kule kreative trykk til puben og cafeen.

Les mer

METALLKOPP TIL BARNEHAGEN

Emaljekoppene er praktiske og lette å håndtere. Trykk deres barnekopper med barnetegninger, malings-strøk eller fullfargefoto og logo. Dette er den perfekte avskjedsgaven til barna før skolestart. Trykk på lykkeønskninger og koselige minner fra barnehagen. Vi teller ikke farger i pris ved trykk. Hver kopp kan også være forskjellige med barnas navn. Emaljekoppene minner oss om barndommen, og har et stort bruksområde, perfekt i tursekken.

Les mer

Ring oss hvis du lurer på noe

Er det noe du lurer på så er det bare å ringe oss på telefon 32 16 16 20