VIZUELL AS har i over 20 år vært markedsledende innen formidling og salg av kvalitetsprodukter til Unibind og TheMagicTouch. Med god erfaring i markedet og unike produktløsninger ønsker vi nå og tilby våre kunder ferdiggjøring. Vår maskinpark er stor. Vi har utstyr for print, innbinding, fullfarge trykk, print og cut, vinylkuttere, transferpapir, sublimeringstrykk, digitale folieprintere, foliepreg mm.

Vi printer, kopierer og binder inn for dere. Vi har mye utstyr hva gjelder fullfargetrykk på nær sagt det meste av produkter. Vi arbeider tett med våre kunder og bestreber høy servicegrad i form av punktlighet. Tett og god kontakt er viktig i prosessen slik at kunden blir trygg på resultatet. All produksjon skjer i Norge.

Vi har gleden av å markedsføre en rekke produkter på dekorativ.no for personlig trykk og profilering. Eksempler på produkter dere finner på dekorativ.no er foto trykket på plater, notatbøker med logo og/eller navn, bokinnbinding, unike personlige kopper med ønsket trykk og midlertidige tatoveringer til kropp.

Har dere behov for produkter utover dette spør oss gjerne. Mangt er mulig. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat på Tlf. 32 16 16 20 eller send oss en mail@vizuell.no. Du kan også sende oss en raskt melding i kontaktskjema nede på siden. Vi ser frem til å høre fra deg.

All produksjon skjer i Norge

Firma

Vizuell AS

Adresse
Jomfrulandsveien 2

3530 Røyse

Tlf: 32 16 16 20

mail@vizuell.no

Kontaktskjema

    Ring oss hvis du lurer på noe

    Er det noe du lurer på så er det bare å ringe oss på telefon 32 16 16 20