Gi interiøret ditt et personlig preg med unike og holdbare putetrekk!

Putetrekk med trykk

Skap unike putetrekk med ditt eget design!

Å tilføre et personlig preg til hjemmet ditt har aldri vært enklere. Nå kan du skape dine egne unike putetrekk med eget design! Vi tilbyr putetrekk med sublimeringstrykk som sikrer at de varer lenge, selv ved vask i maskin. Sublimering gjør at fargene går inn i tekstilfiberene og beskytter designet mot ytre påvirkninger, slik at det forblir like vakkert som første gang du mottok det.

Mulighetene er uendelige når det gjelder å trykke ditt eget design på putetrekk. Enten det er din logo, tekst, grafikk, foto, kunst eller personlige bilder – vi trykker det på putetrekk for deg. Våre putetrekk kommer i ulike utførelser, som lin, glatt, natur, m.m. De tilfører et delikat preg og gir det personlige uttrykket til interiøret på hytta, i hjemmet, på hotellet, i kafeen eller som salgsvare i din butikk. Hvis du ønsker det, kan du til og med bestille en innerpute som passer perfekt i putetrekket.

Her er noen fakta om våre putetrekk:

  • Laget av polyester for en perfekt balanse mellom holdbarhet, mykhet og kvalitet
  • Kan trygt vaskes i vaskemaskin uten å skade trykket
  • Trykket går inn i stoffet og farger tekstilen, noe som gir et varig resultat
  • Mulighet for både livfulle fullfargetrykk og klassiske sort/hvitt trykk

Ta kontakt med oss i dag og gjør hjemmet ditt personlig med våre unike putetrekk! Ring oss på telefonnummeret 32 16 16 20 og la oss hjelpe deg med å skape et hjem som virkelig gjenspeiler din stil og personlighet.

Klikk her for å lese mer og bestille