Personlige Fototrykk

Bilde av kjæledyr på ChromaLuxe fotoplate

PERSONLIG FOTOTRYKK AV DERES KJÆLEDYR PÅ FOTOPLATE

Fang den unike skjønnheten og personligheten til ditt kjæledyr med et personlig sublimeringstrykk, fototrykk, på en eksklusiv ChromaLuxe fotoplate. Denne innovative teknologien gir enestående gjengivelse av dyrebilder, med skarpe detaljer, levende farger og enestående dybde.

Hvorfor velge ChromaLuxe fotoplate?

  • Uovertruffen kvalitet: ChromaLuxe gir enestående bildekvalitet. Fargene er mer levende, kontrasten er skarpere og detaljene er mer presise sammenlignet med tradisjonelle fotopapirer.
  • Holdbarhet: Fotoplater fra ChromaLuxe er vann- og ripestødige, og vil bevare minnet av kjæledyret ditt i generasjoner.
  • Elegant presentasjon: Platene leveres med en avstandsramme som gir en flott veggdekorasjon og samtidig stabiliserer bildet.

Bestill ditt personlige fototrykk i dag! Send oss ditt favorittbilde av kjæledyret ditt, så forvandler vi det til et kunstverk du kan nyte i mange år fremover.

Informasjon om produktet finner du her.

 Vi er raske og effektive, og grunnet produksjon og lager sentralt på østlandet har vi kort leveringstid på alle våre kvalitetsprodukter. Vi tilbyr også grafisk bistand hvis det er ønskelig. Meld isåfall ifra om dette når du sender inn bestillingsskjemaet. 

For mer informasjon, send inn kontaktskjema eller kontakt oss på 32 16 16 20

 

Bestill ditt personlige fototrykk i dag